Tur "Chateau Cojusna"
150mdl
Pachet "Classic"
350mdl
Pachet "Traditional"
650mdl
Pachet "Chateau Cojusna"
950mdl
EXCURSIA

Vizitarea complexului turistic „Chateau Cojusna” cuprinde: Partea istorică – vizitarea beciurilor unde are loc maturarea vinului în butoaie, maturarea vinului în sticle; vizitarea secțiilor de producere si de pastrare a divinurilor, vizitarea colecţiei de vinuri din « Galeria Migdal » Turul complexului turistic: salile de degustare, magazinul specializat și vizita turnului „Chateau Cojusna” de unde se deschide panorama localitatii Cojusna si a podgoriilor „Migdal – P” S.A.

DEGUSTAREA

Are loc în una din cele 4 săli de degustare a complexului turistic „Chateau Cojusna” şi include vinuri de calitate selecte si vinuri de colectie, în dependenţă de pachetul ales.

 

ORAR

Luni-Vineri 10:00-18:00, pentru deservirea în afara programului și în zilele de odihnă se face o programare preventivă. Se deservesc grupuri mai mari de 8 persoane și se aplica o taxă adițională de 100 lei MDL/persoană.

Pe teritoriul complexului turistic este situat un magazin specializat, unde aveți posibilitatea să procurați vinuri, suvenire și alte produse la preț de producator.

ACUM … Oferim servicii de desfașurare a seminarelor, conferințelor, atelierelor de lucru, în sala cu capacitatate de pina la 40 persoane! De asemenea Vă invităm să realizați o sisiune foto în răcoarea și frumusețea beciurilor “MIGDAL-P” S.A.

DATE DE CONTACT

Tel.: +373 68969981 E-mail: turism@migdal.md