Viziteaza-ne

Generații se schimbă dar vinurile rămîn, și pentru a povesti despre bogăția, cultura și istoria regiunii noastre, compania „MIGDAL-P” vă invită într-o călătorie, în care veți descoperi o nouă filă a istoriei, intitulată “Arta de a respecta tradițiile”.

Sălile de degustare din Beciurile “Château Cojușna” sunt adevarate mașini ale timpului, deoarece crează o atmosfera medievală în care poți savura pe deplin vinurile propuse la degustare.

Excepționalele tururi vinicole în Beciurile “Château Cojușna”, degustările organizate de specialiști calificati, vă vor ajuta să vă transformați din simpli consumatori, în adevarați cunoscători ai vinurilor moldovenești, prin experiența și cunoștințele acumulate de secole.

Aici fiecare vin are istoria sa, iar însăși beciurile prezintă un adevarat templu al vinurilor și amintirilor, fiind cu adevarat dovada unei munci asidue.

Vizitați beciurile “Château Cojușna”, ca să simțiți cum vă regăsiti într-o alta lume, acolo unde trecerea timpului e oprită, iar fiecare pahar de vin reprezintă un nou început.