EXPEDITIE TURISTICA OFF ROAD TROPHY TRAVEL

EXPEDITIE TURISTICA OFF ROAD TROPHY TRAVEL

EXPEDITIE TURISTICA OFF ROAD TROPHY TRAVEL

Republica Moldova, țărișoara noastră atît de mica, dar atît de pitoreasca, prezintă un interes deosebit pentru cei ce ce sunt  în căutare de aventuri, iată că un grup de aventurieri de la noi din tarĂ , cît si colegii lor din Polonia, România și alte cîteva tări au organizat o  Expediția turistică Trophy Travel Moldova 2016, ce a avut loc în perioada 10-13 iunie 2016, la care am participat și noi, Compania Migdal-P SA,  în calitate de parteneri.

Participanții au schițat un traseu off-road prin locurile istorice sau destinațiile turistice populare de la noi și au pornit la drum.

Două zile nemaipomenite de off road, adrenalină și voie bună prin cele mai frumoase meleaguri a Moldovei! Locuri de neuitat, cascade, tuneluri, păduri și numai emoții pozitive. Aceste zile au fost pline de aventuri alături de oameni ce nu se tem să înfrunte greutați și care știu a savura fiecare clipă traită. Ne bucurăm ca am putut contribui la acest eveniment frumos, că am putut să cream o bună dispozitie cu un pahar de vin în serile nemaipomenite din fata rugului și în plus să transmitem ginduri bune și să premiem pe cei mai activi dintre participanți.

La mai mult și la mai mare tuturor organizatorilor, participantilor și partenerilor. Sustinem cu drag astfel de acțiuni ce popularizează activitați sportive și contribuie la cunoașterea scumpului nostru plai în afara hotarelor țării.